Ангилал:

Технологи, Түүх

Когнац сархадын торх үйлдвэрлэх нь

2016-02-06 15:38 1731 0
Дэлхийн элитүүд уух дуртай Hennessy мааркийн "Cognac"-ийг зөвхөн Францын Лимузайн мужийн уулаар ургах царс модоор хийгдсэн торхонд дардаг юм байна.

Коньяк маань эхэндээ зүгээр л цагаан архи лугаа амт чанар, дүрстэй байдаг байна. Олон тооны шүүлтүүрээр оруулж тусгай торхонд удаан дарснаар мөнөөх давтагдашгүй амт ба үнэр шингэдэг гэнэ.
Торхоны дотор талыг тусгай аргаар түлж харлуулдаг ба чухам энэ нь спиртэнд шингэж спиртийг коньяк болгодог байна.



Торх хийхэд 100 ба түүнээс дээш насны царс ашиглагддаг.



Жихэнэ торхыг 200 жилийн түүхт аргаар хийх нь зөв гэнэ.

















Нөгөө хамгийн чухал үе стади: дотор талыг түлэх.















Энэ шинэ торхыг үнэтэй коньяк үйлдвэрлэлд ашиглахгүй. Ахиухан буян хураасны дараа л Hennessy-д явна.











Хуучин боошк засварлах цех





« Өмнөх сэдэв

Эрхийн мангар асар том Жимбо баавгай

Дараагийн сэдэв »

"Амьдрах эрхийн татвар" байдаг гэвэл яааахуууу?




Холбоотой сэдвүүд


Санал болгох сэдвүүд


Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд baavar.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.



Гадна тохижилт буюу Ландшафт дизайныг Монголд хэрхэн хийж байна

Гадна тохижолт буюу ландшафт дизайны IMAX ХХК-н Монголд хийж гүйцэтгэсэн ажлуудыг та бүхэнд сон ..

Gucci, chanel, chloe, hermes-ийн эх орон, убрике хот

Дүрсгүй орос аньяа нар 11

46 градусын халуун нэг иймэрхүү..... /видео/

Тайвшруулах увидастай муур /видео/

Салхин цахилгаан үүсгүүр



Та сайтад тавигдсан мэдээллийг ашигласан тохиолдолд сайтын нэрийг заавал дурдана уу. www.baavar.mn

Харилцагч байгууллагууд