Ангилал:

Зөвлөгөө, Хоолны ертөнц

Өөрийн гараар зайрмаг хийх жор

2016-03-30 15:45 2648 0
Хялбар л юм шиг байна.

Орц:
4 ш өндөг
200 мл. сүү
200 гр. элсэн чихэр
500 мл. шингэн цөцгий гэхиймуудаа. Англиар cream гээд байдаг. Кофенд хийдэг сүүг одоо юу гэх вэ? Оросоор "сливки" (33% тослогтой).



1. Өндөгнийхээ шарыг ялгаж авна
2. Сүүгээ хөөрүүлээд хөргөнө
3. Хөрсөн сүүг өндөг, элсэн чихэртэй холиод зөөлөн гал дээр тавьж зогсолтгүй хутгаад байна. Овоо хэдэн минутын дараа зуурмаг маань "молкоо" лугаа өтгөрөх учиртай. Тэр үед гал дээрээс авч хөргөнө.
4. Шингэн цөцгийгээ бас ахиухан хутгаж өтгөрүүлнэ. Түүн дээрээ хөргөсөн зуурмагаа нэмж ахиухан шиг хутгана. Нөгөө хэлхэлдсэн төмөр утсаар хольж зуураад байдаг төхөөрөмж хэрэглэсэн нь дээр бололтой.
5. Барагтайхан холилдонгуут хөлдөөгчиндөө хийнэ.
6. Хөлдөх явцад мөсөн талст үүсэх тул зуурмагаа 30 минут тутам гаргаж хутгасан нь дээр. 3 цагийн дараа зайрмаг бэлэн.







« Өмнөх сэдэв

Хавар аа гэж........

Дараагийн сэдэв »

Өрөвдмөөр мэдээ сонслоо.............. /видео/




Холбоотой сэдвүүд


Санал болгох сэдвүүд


Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд baavar.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.



Гадна тохижилт буюу Ландшафт дизайныг Монголд хэрхэн хийж байна

Гадна тохижолт буюу ландшафт дизайны IMAX ХХК-н Монголд хийж гүйцэтгэсэн ажлуудыг та бүхэнд сон ..

400 000 зураг эвлүүлж хийсэн манай галактикийн гайхалтай видео

"хэвлэнэ" гэж шаал өөр утгатай болж дээ

Эмэгтэй хүн амьдрах хамгийн осолтой улс

АНУ румын улсад 300 абрамс танк нийлүүллээ

АНУ туркийн төрийг эргүүлэв /видео/



Та сайтад тавигдсан мэдээллийг ашигласан тохиолдолд сайтын нэрийг заавал дурдана уу. www.baavar.mn

Харилцагч байгууллагууд